Retraites & Coaching

Onze gasten komen naar het afgelegen Loppa (Bergsfjord) om echt weg te zijn van de drukte van het moderne leven. Tijdens de spectaculaire reis naar Loppa (Bergsfjord) met de boot begint de ontspanning. Het ontsnappen aan de stress en ontspannen kost vaak enkele dagen, daarna pas begin je echt te genieten van je zelf, je vrienden en de mooie natuur rond om je heen.

Ons motto is: Ben jezelf in Loppa (Bergsfjord), gewoon ‘zijn’ en genieten. Voor de afwisseling hoef je niets te doen als je dat niet wilt. Je hoeft je ook eens niet anders voor te doen dan je echt bent.

Coaches en trainers komen vaak met een kleine groep. Het feit dat je echt een spectaculaire zeereis maakt om er te komen, in combinatie met woeste schoonheid, de afgelegen ligging, de rust en vrede in de omgeving maken dat mensen eenvoudiger contact maken met zichzelf. Dit creëert ongekende mogelijkheden voor alle betrokkenen.

Contemplatie, Reflectie, Zen, Ontstressen, Meditatie, Coaching. Combineer uw groepsverblijf met verschillende activiteiten. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan vogelkijk tours, wandelen, vissen, schietlessen, zwemmen in zee, ijsvissen of iets heel bijzonders; een retraite in de lange donkere poolnacht,

Seizoen; het gehele jaar

Interesse?