Vliegvissen

Vliegvissen in Noord Noorwegen, wie wilt dit nou niet?! Dit is mogelijk en zeer betaalbaar bij Visitloppa. Bij ons kunt u vissen op de zeer zeldzame Arctic char en Forel. In het stuwmeer ligt een elektrische boot voor u klaar om de tocht te maken naar de monding van de gletsjerrivier. De tocht naar het einde van het stuwmeer door de verstilde bergwereld, alleen al de reis naar Bergsfjord meer dan waard.

Ook organiseren wij vliegvis expedities naar het Eiland Silda. Wij zetten u af op het eiland waarna u kunt genieten van de eenzaamheid en schoonheid van dit onbewoonde eiland terwijl u vist naar Arctic Char en forel.

Bezoek Bergsfjord voor een week en ontspan u en (vlieg) vis in het stuwmeer, breng vervolgens drie dagen door op Silda om te vissen in de meren. Wij brengen u weg en halen u op en voorzien u desgewenst van een tent.  Dit is de ultieme beleving van het alleen zijn op een groot eiland terwijl u met 24 uur licht per dag gewoon door kunt gaan met genieten. Noem het een survival trip en alleen op een eiland, als u dat wilt. Wij noemen het dagen van puur genieten in de natuur en het vangen en klaarmaken van uw eigen diner.

Seizoen; Juni tot september.

Interesse?