Zeevissen

Loppa (Bergsfjord) is een top locatie voor grote kabeljauw, helibot, koolvis, roodbaars en zeewolf. Vissen in deze wateren is een droom voor velen. Het zeevissen met je eigen visboot samen met je maten.

Maar het hoeft geen droom te blijven ! Dit visavontuur is heel betaalbaar in Loppa (Bergsfjord) in Noorwegen bij Loppa Seafishing !

Het gebied staat bekend om zijn unieke bodemgesteldheid en uitstekende vis condities. Er is geen overbevissing wat betekent dat grote exemplaren hier nog gevangen kunnen worden. De viscondities zijn ideaal vanwege de ondiepe wateren rond om Loppa. Wij houden het graag zo in stand!

Loppa Seafishing werkt uitsluitend met de Wilde boten. Deze krachtige boten zijn van hoge kwaliteit, 6,7 meter lang en erg populair vanwege de breedte, de ruimte en stabiliteit. Ze worden speciaal gebouwd voor de visserij in deze viswateren. Ze zijn ideaal geschikt om met 5 man op te vissen.

Vanzelfsprekend is er op de thuisbasis een goed fileerhuis, vriezers en goed advies voor handen. Uitrusting en veiligheidspakken zijn aanwezig.

Vanwege de unieke locatie van Loppa (Bergsfjord) kun je er voor kiezen om op open zee te vissen of in het voor de wind beschermde fjord te vissen. Afhankelijk van de weers omstandigheden maakt u uw keus. Dit is juist wat uw trip tot een succes maakt.

Normaal gesproken start een seizoen in Maart en eindigt in Oktober. Wist u dat de lokale vissers juist buiten deze periode vissen in de winter.  Waarom plant u  niet een vistrip een beetje meer zoals de lokale mensen doen, aan de randen van het seizoen. Misschien wat avontuurlijker om dat er wat dagen bij kunnen zitten dat u niet naar buiten kunt vanwege het weer, maar de opbrengsten wat betreft ervaringen en vangsten wegen hier echt tegen op. Al helemaal als u uw trip combineert met een van de andere activiteiten, zoals walvissen kijken en ijsvissen.

Meer info? Neem contact met ons op en we organiseren uw trip vanaf midden Februari tot in  November, zolang er genoeg licht is om naar buiten te gaan. Vanaf het einde van November tot half Februari is er niet genoeg daglicht meer om lang te kunnen gaan vissen, omdat dan de poolnacht invalt.

Seizoen; half Februari tot in November

Interesse?