Routebeschrijving naar Visitloppa:

De reis gaat met het vliegtuig naar Alta en vanuit daar is het ongeveer 2 uur rijden naar Øksfjord. U kunt ervoor kiezen om de lokale bus (ruime en luxe touringcar) te nemen of (huur) auto. Vanuit Øksfjord neemt u de veerboot naar Bergsfjord. Dit dorp is alleen te bereiken met de veerboot en de tocht duur ongeveer 1,4 uur vanaf Oksjord. Na aankomst in Bergsfjord komen wij u persoonlijk ophalen.

BELANGRIJK: Houdt u rekening met het boeken van uw vlucht dat u rond 14.00 en 15.00 aankomt op luchthaven Alta, dan heeft u altijd voldoende tijd om uw bagage te ontvangen en de bus te halen. De bus vertrekt om 16:10.

De terugweg is omgekeerd en u komt dan om ongeveer 12:00 aan op luchthaven Alta. Dit maakt het mogelijk om een vlucht te nemen die vertrekt aan het begin van de middag uur vanaf Alta. Het is ook mogelijk om met de helicopter van Alta naar Bergsfjord te vliegen. Een fantastische ervaring en scheelt in reistijd. Prijs op aanvraag.

Wij helpen u graag met het boeken van uw reis naar Loppa (Bergsfjord) en tijdens de reis kunt u ons altijd bellen als u nader advies nodig heeft.

Vlucht naar Alta

Als eerste stap je op het vliegveld richting “Alta”

Busreis naar Øksfjord

Daarop ga je met een busreis richting Øksfjord

Veerboot naar Bergsfjord

Als laatste ga je met de veerboot naar Bergsfjord

1 - Vliegveld Alta:

Als u uit het vliegtuig in de aankomst hal komt dan kunt u daar broodjes kopen, voor het vervolgdeel van uw reis.  (Als u door de deur naar de bagagehal gaat, dan is daar tot op de boot geen mogelijkheid meer toe). U haalt uw bagage van de band en wacht op de bus naar Øksfjord.

2 - Bus naar Øksfjord:

De luchthaven van Alta is klein en de bus naar Øksfjord stopt direct (15 m) links van de uitgang van de aankomst hal en ca 20 m van de bagageband. Dit kan niet misgaan en u hoeft dus ook niet ver te sjouwen met uw bagage.

De bus naar Øksfjord(201) vertrekt om 16:10 uur en stopt voor de uitgang van de aankomsthal. Het digitale bord met de info voor de bus hangt bij de uitgang. De bus brengt u naar de kade voor de veerboot naar Bergsfjord.  Zeer makkelijk, comfortabel en voordelig en meer dan genoeg ruimte voor al uw bagage. Houdt u rekening met het boeken van uw vlucht dat u rond 14.00 en 15.00 aankomt op luchthaven Alta, dan heeft u altijd voldoende tijd om uw bagage te ontvangen en de bus te halen. De busreis naar Alta -> Øksfjord kost 256 NOK pp enkele reis en is ter ter plaatse te voldoen met creditcard of NOK.

3 - Veerboot naar Bergsfjord:

De veerboot naar Bersfjord vertrekt om ca 18.45 vanaf Øksfjord. De bus zal u hier heen brengen en sluit hier op aan. Er zijn 2 bootmogelijkheden de ferry (grote boot) waar eventueel auto’s op kunnen en de hurtigbat (kleine boot) waar geen auto’s op kunnen. De bootreis duur ongeveer een uurtje, en u kunt genieten van de prachtige omgeving. Ook is er een kantine aanwezig op boot voor kleine snacks.

Aangekomen in Bergsfjord komen wij u persoonlijke ophalen vanaf de boot en brengen wij u naar uw accommodatie. De veerboot kost 80 NOK p.p en per auto met 1 persoon 360 NOK en is voor een enkele reis en is ook ter plaatse te voldoen en dat kan met credit card.

4 - Loppa Seafishing Bus!

De nieuwe Loppa Seafishing Bus! Wij halen u persoonlijk op van de ferry. Zodat  u niet met uw visuitrusting naar de accomodaties hoeft te sjouwen! Live your big fishing dream!

(Nieuw) Met de helicopter naar Bergsfjord:

Nieuw bij Loppa Seafishing! Met de helicopter van Alta naar Bergsfjord vliegen. Fantastische , comfortabele ervaring die je nooit meer zult vergeten. Daarnaast scheelt het ook in reistijd. Prijs is op aanvraag. Vraag ons naar de mogelijkheden.