The Fisher’s Mancave

Top accommodatie gebouwd aan de steiger. De Fisher’s mancave beschikt over 3 slaapkamers met 2 twee persoonsbedden. Een prachtige keuken, badkamer en zitkamer met open keuken.

De accommodatie is voorzien van een volledige ingerichte keuken met vaatwasser, fornuis, koelkast, koffiezetapparaat.

Appartement is geschikt voor maximaal 6 personen.

Halibut Heaven

Halibut heaven is ons nieuwe en sfeervol onderkomen voor maximaal 9 personen. Het huis ligt ongeveer 200 meter van de boot. Daarnaast heeft u een prachtige uitzicht over het fjord en het huis is voorzien van alle gemakken. De accommodatie is voorzien van een volledige ingerichte keuken met vaatwasser, fornuis, koelkast, koffiezetapparaat en wasmachine. De supermarkt is op 3 minuten lopen.

Halibut Heaven heeft 3 slaapkamers. 2 kamers met 2 bedden en 1 kamer met 2 stapelbedden voor 2  personen. Daarnaast heeft het huis een mooi terras voor de zonnige dagen.

Accommodatie is geschikt voor maximaal 9 personen.

Cape Cod

Cape Cod is fijn onderkomen voor maximaal 6 personen. Het huis ligt ongeveer 100 meter van de boot af. Daarnaast heeft u een prachtig uitzicht over het fjord en het huis is voorzien van alle gemakken.

De accommodatie is voorzien van een volledige ingerichte keuken open keuken met fornuis, koelkast, koffiezetapparaat en toebehoren.  De supermarkt is op 3 minuten lopen. Cape Cod heeft 4 slaapkamers met losse 1 persoons bedden.

Accommodatie is geschikt voor maximaal 6 personen.

Steinbit escape

Informatie en foto’s komen binnenkort. Accommodatie is maximaal geschikt voor 6 personen.